Prodaja je završila!

Akcija završava nakon:

BLACK FRIDAY!

d
h
m
s

Vraćanje robe

Jako nam je žao što niste zadovoljni našim drvcem i što ga želite vratiti.

Ako nešto možemo učiniti za Vas, obratite nam se, potrudit ćemo se da Vam pomognemo.

Ako je kupoprodajni ugovor zaključen putem komunikacije na daljinu, kupac ima sukladno odredbama stavka 1829. st. 1 Građanskog zakona pravo na odustajanje od ugovora u roku od 14 dana od primitka robe. Odstupanje od ugovora mora se dostaviti najkasnije posljednjeg dana razdoblja od 14 dana.

Poslana roba mora biti neoštećena i u originalnom pakiranju. Nakon provjere robe, vratit će Vam se puni iznos, uključujući i poštarinu (samo ako se vrate svi predmeti iz narudžbe). Cijena Vaše poštarine za vraćanje robe u naše skladište je na Vaš trošak (ne nadoknađuje se). Također, preporučujemo da pošiljku pošaljete preporučenom poštom i osigurate vrijednost robe. Nakon provjere neiskorištene robe, plaćanje će se izvršiti prijenosom na bankovni račun koji ste naveli u obrascu.

Nakon što ispunite donji obrazac, pošaljite robu na ovu adresu:

All4Customer, s.r.o.
Pohraniční 25
703 00 Ostrava

Poslana roba mora biti neoštećena i u originalnom pakiranju.

Nakon provjere robe, vratit će Vam se puni iznos, uključujući i poštarinu (samo ako se vrate svi predmeti iz narudžbe). Cijena Vaše poštarine za vraćanje robe u naše skladište je na Vaš trošak (ne nadoknađuje se). Također, preporučujemo da pošiljku pošaljete preporučenom poštom i osigurate vrijednost robe. Nakon provjere neiskorištene robe, plaćanje će se izvršiti prijenosom na bankovni račun koji ste naveli u obrascu.

Kupac – potrošač:

Kupac potrošač ili samo potrošač je osoba koja prilikom sklapanja i ispunjavanja ugovora ne djeluje u okviru svoje poslovne ili druge poduzetničke djelatnosti.

1. Informacije o robi

2. Informacije o kupcu